01.03.09

TOMM30 ehk skalpelli vajanud kingitus

Tema eesnimi on Aspect55, perenimeks Scott. Tal on perfektselt jäik alumiiniumraam. Töökindel esiamort, mis laseks Tal vilistada sama mõnusat viisijupikest nii munakividel, juurikatel kui peegelsiledal asfaldil. Ketaspidurid, mis on sõjaseisukorras no1 ning valmis Ta ka kõige meeletumates olukordades momentaalselt kivikujuks tarretama. Ideaalselt toimivad 24 käiku ei jätaks Teda elu keerdkäikudes kunagi, m-i-t-t-e k-u-n-a-g-i tuulte ja tormide meelevalda. Elas Ta teiste omasuguste seas Pirita Hawaii Expressis. Mäletate, seal, kus kunagi asus ööklubi Piraat.

Päevad veeresid mõnusa muusikaga, soojas toas, koos lõbusate sportlike inimestega. Kõik oleks nagu olnud suurepärane... Aga keegi oli ikkagi puudu :( Ta igatses midagi tähtsat, midagi suurt, olla kellegi jaoks oluline... Ta tahtis kuhugi, kus Ta tähendaks kellelegi rohkem, palju rohkem... kusagile, kus Tema väärtust ei mõõdetaks rahas või tunnis läbitud kilomeetrite arvus. Ta tahtis pugeda kellegi südamesse, kriipida kellegi hinge, olla oodatud sinna, kus Teda ei osatagi oodata... Ta tahtis saada ÜLLATUSEKS, kellest peetakse lugu, keda austatakse, keda ei unustata...

Kaileen, Tuuli, Ivo, Krista, Kertu, Viola, Piret, Tiivi, Ester, Kristel, Murtša, Alice, Kaidor, Wend, Janne, Priit, Kalaruudus, Rain, Marti, Kent ja Hawaii Express aitasid Ta unistuse teoks teha.



TOMM30 - mees, kes SUUDAB - INIMENE SUUDAB, saab 30 aastaseks ja see on mõnus... Sünnipäev meeldib talle. TOMM arvab, et kui inimene saab 30 - siis on ta sõnal juba veidikene kaalu ka, loodetavasti :)

Palju õnne!

2 kommentaari:

  1. Tomm tänab südamest! http://luhats.blogspot.com/2009/03/uus-ratas-ja-sunnipaevapidu.html

    VastaKustuta
  2. väga sheff kingitus talle! ise tehtud, hästi tehtud :)

    VastaKustuta