30.03.09

Üllatus Bulgaariast

Eile öösel kella ühe paiku käisime üllatusel järgi :) Sürprais ise pedaalib Bulgaarias registreeritud profimeeskonnas, elab ja treenib momendil küll Prantsusmaal. Ehk, siis aastaid erinevates maailma tippklubides (Ag2r, Bouygues Telecom) elukutseliste leiba söönud Erki Pütsep. Sügav kummardus, et mees võttis vaevaks 6oo kilsa autoroolis lõunapoole kütta ja meie laheda seltskonnaga (ennast kiitmast me ei väsi :) mõned päevad koos trenni teha.

Eile õhtul ta vaeseke veel ei teadnud, et superman_ironman_kõikide_triatleetide hirm Ain-Alar Juhanson plaanib 5-tunnist trenni, kuhu sisse on pikitud 4 x 20 minutit 400 watist lõigukest :)

Kusjuures Ain on siin mootorrattaga - Scott Plasma eraldistardipüss. See tähendab sõiduasendi ehk tilgakuju sissevõtmisel juba 3-5km/h kiiremat liikumist...

Kui nn liidergrupis, ehk Ain-Alari ja tema englishmanist sparringpartneri Alexander Fairmani (ka eraldistardirelvaga) tuules see laager ilma ennast musta auku sõitmata läbi teha, siis võiks ikka kõvaks küll saada :) Eelmine aasta käis meil nii, et paarissõitude ajal ei vahetatud vedajat mitte kahekaupa välja, vaid vennad käisid ükshaaval Vedur Juhansoni kõrval ennast proovile panemas :)

Tänase ellujäämiskursuse 4h 20 min ja 140km läbisid 8 meest. Päris lõbus oli. Ei taha mõeldagi, kas homme jalad vihkavad mind või jah... Nüüd üheskoos venitama. Õhtul pizza ja pisut veinikest (pssst, kustutage eelmine sõna oma mälust :) Pütsep lükatakse tanki ja mees räägib meile mis profimaailmas tegelikult toimub.

Ps
veel motiveerimiskunstist. Püta sõnad mulle: „Kui sa kohe endale pikemat stemmi (lenksupikendust) ei pane, siis jäädki sõitma nagu naine!“ Krdi šovinistirsk, ma talle ehitan... :)


Foto: Kätri Kübar

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar