12.03.09

Paljaste pepudega tüdrukud rattasadulas

Kuskilt jäi kõrva silmapaitav, ptüi, äkki hoopiski silma kõrvapaitav videoke õrnemasoo esindajast, kes ise mööda emakest maad lohisedes üheksast miljonist jalgrattast lõõritab... Aga sellest hiljem.

Tsekkisin natuke, et kes meil üldse läbi aegade ratastest laule loonud. Ja loomulikult ükski otsing ei jäta puutumata Queen 1978 ilmunud albumit Jazz, kus legendaarne Bicycle Race

I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

Minust on see laul kuidagi mööda läinud. Queen iseenesest on kõva, nende Bicycle Race algust tean küll, aga lõpuni kuulanud, nomaitea... ei mäleta. Nüüd tegin seda ja nägin videot ka :) Appi, 65 paljast naist sadulas! Meedia olevat selle odava triki eest ikka kõva tule peale tõmmanud, see meid tänapäeval muidugi ei heiduta ;) Video keelati ja tehti ringi jne, sada häda. Isegi plaadiümbrisel oleva naisterahava tagumistele põskedele joonistati punane pesu hiljem peale.


Tasub igaljuhul silma nuumata. Kusjuures, veel vürtsitatakse seda lugu vinge rattakellade soologa, selline tõelise keldrirattapoe advanced unistuste raadioreklaam, lõppu veel TULGE MEIE BOKSI :)



Aga, kuna mul on kodus üks noor vihane tegelane, kes coverdab covereid (eesti keeles kaverdab?) ning kasutab selleks loomulikult MinuToru, siis proovin ka veits tema moodi olla. Mitte, et ka esinema kipuks, hilja Boržommi juua, neerud juba haiged... aga lihtsalt tsekkan alati lugude covereid ka. Tihti on originaalidest paremad.

Be your own Pet: Bicycle Race - retro video, lõpus ilus õhulend :)


Sakslaste kaunitar Blümchen ja Bicycle Race, ei kiida teda, sest krdi valet brandi ratta valinud, rsk :) Keel ei paindu välja ütlema seda, aga oleme isegi aastaid müünud. Hea märk.


Jutu alguses lubatud 9 000 000 jalgratast ja lohisev silmailu;)


Ja takkaotsa velokollile kohustuslik Kraftwerk ja Tour de France

2 kommentaari:

  1. Lennujaamas jäi silma:

    http://fr.clarins.com/wcsstore/clarins2/Attachment/FR/Home/skyscraper_FR.jpg

    Liikuvalt kah:

    http://ca.clarins.com/

    klotsidega platvormkingad

    VastaKustuta
  2. värskematest meenub

    http://www.dailymotion.com/video/x5uley_flobots-handlebars_music

    VastaKustuta